Download Angry Birds Rio V1.2.2

Share on :
Bookmark and Share

Download Angry Birds Rio V1.2.2
Download Angry Birds Rio V1.2.2 | Download Game Gratis – Setelah kemarin ane posting Download Angry Birds Season V2.2, sekarang ane beri Agan Download Angry Birds Rio V1.2.2. Angry Birds Rio V1.2.2 kalau menurut saya sih termasuk Game Aksi gak tau kalo menurut Agan, hihihi.... Angry Birds Rio V1.2.2 merupakan game yang sangat bagus dan menyenangkan tentunya. Dan baiknya agan-agan sekalian cobain deh, pasti seru, mangstafff. Agan juga bisa Download Angry Birds for PC Windows 7 and Windows XP. Ok, Gan, inilah rincian gamenya, namun dalam Versi Bahasa Inggris.

Description:
The Angry Birds have been captured, caged, and taken to Rio! There they meet new friends, and work together to make their escape from a desolate grey warehouse to the lush green jungle. Help the Angry Birds escape and beat their captors by bombarding the evil marmosets and smashing all obstacles in the way!
Istall Note:
Use the key from 'Readme.txt' to activate the game after applying the patch.

Screenshot:

Download Angry Birds Rio V1.2.2

Download Angry Birds Rio V1.2.2

Download Angry Birds Rio V1.2.2

Download Angry Birds Rio V1.2.2

Total Size 43.43 MB
sumber / Pasword: ganool.com

{ 2 comments... Views All / Send Comment! }

Ф дфѕдғфдғ Ф said...

mending yang season nya euy?

Anonymous said...

Bos, cara download nya gimana nie ? thanks

Post a Comment

Any Question?
Leave your comment below...:-)

No spamming and no link please. I will delete your spamming comment...!
Mohon maaf, komentar yang tidak ada hubungannya dengan postingan akan saya hapus...!
Trimakasih

Members

 

The Website Visitors

Langganan dg Email | Gratis!